Férfi kézi BL: „Különleges mérkőzések várnak rám a Veszprém ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.20. 19:39
A Telekom Veszprémnek a Skjernnel szemben kell kivívnia a legjobb nyolc közé kerülést a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A dán csapat nyerőembere az ukrán Motor Zaporizzsja elleni rájátszás-visszavágón Tibor Ivanisevics volt, aki hét hétméterest hárított – ő beszélt az európai szövetség (EHF) hivatalos oldalának a Veszprém elleni párharcot megelőző elvárásairól.

Tibor Ivanisevics neve ismerős lehet a kézilabda magyarországi kedvelőinek, hiszen a 27 éves szerb kapus védett az Orosházában és a Gyöngyösben is. A Motor elleni visszavágón nyolc hétméteresnél is ő nyerte a lövővel szembeni párbajt, hetet kivédett, egynél pedig a lécre ejtett a vendégjátékos. Ivanisevics ráadásul egy kevesebb mint 20 perces periódusban mutatta be ezeket a bravúrokat, a második félidőben az őrületbe kergette az ellenfelet.

Ivanisevics tisztában van azzal, hogy a Veszprém a párharc esélyese, ez azonban még a Skjern előnyére is válhat a szerb kapus szerint.

„Különleges mérkőzések várnak rám, hiszen többször is játszottam a Veszprém ellen, amikor Magyarországon légióskodtam. Egyértelműen mi vagyunk az esélytelenebbek, csakis a meglepetésben bízhatunk, ugyanakkor ez azt jelenti, hogy nincs veszítenivalónk, nyomás nélkül léphetünk pályára ezen a két meccsen. A célunk, hogy olyan jól játsszunk, amennyire csak tőlünk telik, meglátjuk, ez mire lesz elég.”

Ivanisevics 2017 elején csatlakozott a Skjernhez a Gyöngyöstől, a következő esztendőt viszont már a német HSG Wetzlarnál kezdi meg.

„Vegyes érzésekkel távozom a Skjerntől. A Bundesliga mindig is az egyik célom volt, olyan ez, mint egy valóra vált álom. A másik oldalról nézve, a Skjernnél eltöltött eddigi tizenöt hónapom karrierem legjobb időszaka volt.”

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS (március 25., vasárnap)
16.50:
Skjern HB (dán)–Telekom Veszprém (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik