Férfi kézi BL: Jobb teljesítmény kell, mint tavaly - Ortega

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.21. 14:25
Antonio Carlos Ortega vezetőedző szerint az MKB-MVM Veszprém bármelyik csapatot le tudja győzni, de ehhez jobb teljesítményre lesz szüksége az idei Kiel elleni elődöntőben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében.

„Nehéz lesz a THW Kiel ellen, hiszen otthon játszanak, de nagyon elszántak vagyunk a kölni négyes döntő kapcsán, és százszázalékosan fel fogunk készülni ellenük. Csapatunk bárkit képes legyőzni. Ha a legjobbunkat nyújtjuk, meg tudjuk csinálni. Természetesen nagyon tiszteljük őket. Ők a hazai csapat, de remélem, hogy sok veszprémi szurkol majd nekünk. Mindenképpen jobb teljesítményt kell nyújtanunk az elődöntőben, mint tavalyi” – mondta Antonio Carlos Ortega vezetőedző a csapat hivatalos honlapjának. Antonio Carlos Ortega vezetőedző a csapat hivatalos honlapjának.

„Természetesen a final fourban már minden résztvevő nagyon erős, ráadásul ezúttal a négy csoportgyőztes került be, ami ezt alátámasztja. Talán a Kiel ellen lesz a legnehezebb, hiszen tulajdonképpen otthon játszanak, ám itt a lehetőség, hogy most megverjük őket. Ez lesz életem első BL négyes döntője, de már ezt mondhattam a negyeddöntőről is. Sok első dolog történik velem mostanában a karrieremben, aminek nagyon örülök” – idézik a jobbszélső Gasper Margucot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik