Férfi kézi BL: a Vardar soros ellenfele is váratlanul megfogyatkozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.14. 22:53
Ahogy arról beszámoltunk, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Vardar Szkopje már egy ideje pénzügyi gondokkal küzd. Azonban szombati ellenfele, az ukrán Motor Zaporizzsja háza táján sincs minden rendben.

Az észt jobbátlövő, Dener Jaanimaa és ukrán balátlövő, Sztaniszlav Zsukov az idény vége előtt igazolt a Motortól a Szpartak Moszkvába, őket az Igor Szoroka, Victor Kirejev páros követheti hamarosan az orosz fővárosba. Emiatt az orosz balszélső és az orosz kapus sem utazott el Szkopjéba a BL-meccsre. Emiatt az orosz balszélső és az orosz kapus sem utazott el Szkopjéba a BL-meccsre.

Mint ismert, a lett Dainis Kristopans és az orosz Pavel Atman a hét közben távozott a Vardar Szkopjétól, Danyiil Siskarjov pedig a nyártól éppen a veszprémieknél folytatja. Sajtóinformációk szerint a Vardar algériai kapusa, Halifa Gedbane a következő idényt a spanyol Ademar León együttesében kezdi.

„Ez lesz valószínűleg az egyik utolsó meccsünk együtt” – jelentette ki Sztojancse Sztoilov, a Vardar kapitánya, hozzátéve, szomorú, hogy BL-győztesként milyen helyzetbe kerültek.

A két gárda szombaton 17.30-kor egymással találkozik a Bajnokok Ligája 13. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik