Férfi kézilabda: az FTC NFL-sztárokkal tart közös edzést

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.02.27. 14:21
Az FTC férfi kézilabdacsapata közös edzésen vesz részt a Budapestre érkező NFL-sztárokkal – tudatta a fradi.hu.

Mint ismert, az AFWB (American Football Without Barriers) nevű kezdeményezésfebruár 29. és március 1. között Budapesten teszi tiszteletét, melynek keretein belül több jelenlegi és már visszavonult NFL-sztár is a Puskás Arénában tart edzőtábort.Budapesten teszi tiszteletét, melynek keretein belül több jelenlegi és már visszavonult NFL-sztár is a Puskás Arénában tart edzőtábort.

A hazánkba érkező játékosok közül március 3-án, kedden néhányan ellátogatnak egy különleges eseményre, az FTC férfi kézilabdacsapatának edzésére, és részt is fognak venni rajta – a tréningre 13 óra és 15 óra között kerül sor az Elek Gyula Arénában.

Horváth Attila vezetőedző edzésén a várakozások szerint 15 jelenleg is aktív és három, már visszavonult NFL-sztár lesz majd ott.

A zöld-fehérek beszámolója szerint az amerikai játékosok maguk kérték, hogy részt vehessenek egy edzésen – a dolog pikantériája, hogy nemrég egy korábbi NFL-irányító, Jay Cutler egy műsorban azt ecsetelte, hogyha összeraknának egy csapatot, az az olimpiát is megnyerné.

„Össze akarok rakni egy csapatot az olimpiára, azt hiszem, talán kézilabdának hívják a sportot. Annyi az egész, hogy egy kis labdát dobálnak ide-oda, és a kapuba. Tulajdonképpen olyan, mint a labdarúgás teremben, csak itt dobni kell a labdát. Garantálom, hogy össze tudunk rakni egy olyan csapatot, amely aranyérmes lesz” – mondta korábban Cutler.

A nyílt edzést bárki megtekintheti, a helyszínen 12 órakor nyitnak a pénztárak, helyfoglalás érkezési sorrendben lesz. A belépő 1000 forintba kerül majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik