Férfi kézi: A klubokon múlik, hol játszom jövőre – Mahé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.12. 11:59
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a napokban jelentette be a kétszeres világbajnok Kentin Mahé 2018-as érkezését. A 25 éves francia irányító szombaton még jelenlegi klubjával, a német Flensburggal játszott Bajnokok Ligája-csoportmeccset Veszprémben, amely után arról is megkérdezték, elképzelhető-e, hogy már idén nyáron csatlakozik a magyar csapat keretéhez.

„Meglátjuk, mi lesz, bármi megtörténhet. A klubok megegyezésén fog múlni, hol játszom a következő szezonban" – mondta Mahé a vehirsport.hu-nak. Az irányító egyébként nem gondolkodott sokat azon, hogy elfogadja-e a veszprémiek ajánlatát.Mahé a vehirsport.hu-nak. Az irányító egyébként nem gondolkodott sokat azon, hogy elfogadja-e a veszprémiek ajánlatát.

„Az a projekt, amely a Veszprém nevéhez fűződik, rendkívül szimpatikus számomra. Lenyűgöző az a miliő, amely a kézilabdázást körülveszi ebben az országban. Maga a város pedig egyszerűen hihetetlen, itt igazi vallás a kézilabda, vagy még annál is több. Teljesen egyedülálló a kézilabda világában, amit a szurkolók itt művelnek. Nem kellett sokat töprengenem azon, hogy aláírjam a szerződésemet."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik