Elváltak a Győri ETO és Tomori útjai

Vágólapra másolva!
2010.03.24. 10:25
null
Búcsú az ETO-meztől: Tomorival szerződést bontott a győri csapat (Fotó: Mirkó István, archív)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata és Tomori Zsuzsanna – jelentette be hivatalos közleményében a klub.

 

 MÁR TOMORI PÓTLÁSÁT TERVEZIK
A Győri Audi ETO KC-tól származó információk szerint a vezetők már a játékos nyári pótlásáról gondolkodnak. A hírek szerint a világklasszis norvég kapus, Katrine Lunde érkezésével bizonyos csatornák megnyíltak a klub előtt – játékosok keresték meg a vezetőket, hogy szívesen játszanának Győrben, így Konkoly Csaba edzőnek több jelöltje is lehet Tomori Zsuzsanna nyári pótlására. Úgy tudjuk, magyar és külföldi kiszemeltje egyaránt van a szakmai stábnak.

„A Győri Audi ETO KC és Tomori Zsuzsanna bejelenti, hogy a vezetőedző és a játékos között kölcsönösen megromlott viszonyra való tekintettel a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott. Tomori Zsuzsanna megköszöni a Győri ETO Kézilabda Clubnak az elmúlt években számára biztosított lehetőségeket, és a továbbiakban is jó eredményeket kíván a csapatnak.

A Győri ETO Kézilabda Club elismeri a játékos eddig nyújtott teljesítményét, és pályafutásához további sok sikert kíván. A felek nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a későbbiekben újra együtt dolgozzanak" – hangzik az ETO közleménye.

Tomorit március 16-án „száműzte" az ETO a második csapat keretébe, egyben felmentette a munkavégzés alól a felnőttegyüttesnél. A válogatott kézilabdázó egyéni edzésterv segítségével dolgozott az azóta eltelt időben. Az átlövőnek 2011-ig volt érvényes megállapodása, ez szűnt meg a mai, közös megegyezéses felbontással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik