Balogh Zsolt: Kezünkben a sorsunk; „Kleinheisler minőségi játékos”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.21. 23:00
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Kleinheisler László személyében „minőségi játékossal erősödtünk” – mondja Zoran Zekic, a horvát élvonalbeli NK Osijek edzője. Babják Bence a vörös hajú válogatott játékossal is beszélt új klubjáról, ahol nem várnak tőle mást, mint hogy fusson, lőjön, robotoljon.
Kleinheisler László személyében „minőségi játékossal erősödtünk” – mondja Zoran Zekic, a horvát élvonalbeli NK Osijek edzője.
Babják Bence a vörös hajú válogatott játékossal is beszélt új klubjáról, ahol nem várnak tőle mást, mint hogy fusson, lőjön, robotoljon.

A kulissza már megvan, a tartalomban azonban bőven van hová előrelépni. Az NS nagy idényfelvezető sorozatának második részében a létesítményhelyzet került górcső alá – de a 11. helyen telelő Kisvárdát érintő legfontosabb változásokról is szó esik.

A férfi kézilabda-vb két szünnapja közül az elsőn Simon József Balogh Zsolttal beszélgetett. A kétoldalas helyszíni tudósításból kiderül, hogy most éppen a sérüléséből már felépülő és a pályán remeklő jobbátlövő utazott haza mindenórás feleségéhez, de a csoport többi meccsének ismeretében már konkrét esélylatolgatásra is nyílt mód a szerdai, norvégok elleni meccs előtt.

Kruger Cole és Krueger John-Henry személyében két fővel erősödött, illetve erősödik a világelső magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott. A két amerikai fiú számára valóságos álom, hogy piros-fehér-zöldben versenyezhetnek, Cole már Európa-bajnok is, 2022-re, a pekingi téli olimpiára pedig azt ígérik, hogy már magyarul fognak nyilatkozni… Kovács Erika páros interjúja.

Ha pedig kedd, akkor ezúttal is Csupasport melléklet 4 oldalon – egyebek mellett az afrikai Lesotho kuriózumszámba menő síterepeivel…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik