Bajnokok Ligája: Barcelonában csak az Arsenalig „látnak", Madridig nem

Vágólapra másolva!
2010.04.06. 14:13
A labdarúgó Bajnokok Ligája alighanem legnagyobb érdeklődésére számon tartó negyeddöntős párharcának visszavágóját rendezik meg kedden este a Camp Nouban, ahol a Barcelona az Arsenalt fogadja. Sergio Busquets, a katalánok középpályása az első mérkőzésen idegenben elért 2–2-es döntetlent nem tartja elég jó eredménynek, de bízik a továbbjutásban.

„Az idegenbeli döntetlen nemzetközi kupamérkőzésen jó eredmény, de most azt kell mondjam, hogy nem elég jó számunkra. Nem értem, miért nem tudtunk gólt szerezni már az első félidőben? A londoni mérkőzés nem volt könnyű, de ez nem meglepetés a BL-negyeddöntőben. Tudjuk, hogy a kettő kettővel az Arsenal esélyt szerzett magának. Optimistán várom a visszavágót, és bízom benne, hogy a Barcelona bejut az elődöntőbe" – nyilatkozta Busquets.

A középpályás a keddi mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elárulta: a 2–2-es döntetlen ellenére a találkozó minden másodpercében maximális koncentrációra lesz szükségük, de övéit képesnek tartja erre, hiszen az utóbbi találkozókon jó formában futballoztak, és most mindenki felméri a kedd esti összecsapás tétjét.

Olyannyira, hogy a szombati, Real elleni madridi el clásicóról még senki nem beszél a Barcelona öltözőjében, egyelőre mindenki az Arsenalig „lát", nem tovább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik