Dejan Perics sokat segíthet az MKB Veszprémnek
Dejan Perics sokat segíthet az MKB Veszprémnek

„Az eredeti szerződésem 1+1+1 éves volt, ezt módosítottuk most három évesre – nyilatkozta a kiváló kapus a veszpremkfc.hu-nak – Sokat harcoltam azért, hogy a Barcelonából idejöhessek, jól érzem magam, ezért amikor a vezetők felajánlották a szerződésmódosítást, elfogadtam.”

„Veszprémben mindenkinek a BL-győzelem az álma, bízom benne, hogy ezt sikerül valóra váltanunk. Ezért én mindent meg fogok tenni, amit csak tudok, szeretnék a csapattal együtt még sok örömet, sok szép estét szerezni a szurkolóknak a fantasztikus hangulatú veszprémi csarnokban” – tette hozzá Perics.

Hajnal Csaba az MKB ügyvezető igazgatója hozzátette, hogy óriási jelentősége van annak, hogy ez a megállapodás a Kiel elleni visszavágó előtt történt.
„Nagyon fontos a mai nap számunkra. Harminc éve mindig azt mondjuk, hogy a csapat alapja egy klasszis kapus. Úgy gondoljuk, hogy Dejan személyében találtunk egy olyan egyéniséget, aki emberként, sportemberként nagyon fontos a számunkra. A nyáron 3-szor egyéves szerződést kötöttünk vele, amit most egyszer három évre módosítottunk. Ezek szerint 2009 július 30-áig a mi játékosunk lesz” – mondta a sportvezető.

A klasszis hálóőr egyébként remekül védett a szombati Kiel ellen 39-36-ra megnyert mérkőzésen, hazai pályán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A visszavágóra csütörtökön kerül sor 20 órás kezdettel.