• Sir Bradley Wiggins exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak. A britek Tour de France-győztes, olimpiai és világbajnok legendája a nézők számára még élvezetesebbé tenné az országúti kerékpársportot, ugyanakkor a jövőre esedékes magyarországi Giro-rajtból szerinte csak profitálhat az ország. Kohán Gergely interjúja.

• Martti Kuusela Finnországban is figyel ránk. A Honvéd egykoron magyar bajnok finn edzője külön is kiemelte Szoboszlai Dominikot és Sallai Rolandot, avagy szerinte a magyarok nem állnak rosszul tehetség dolgában...

Wimbledon a rajt lázában – Klein Ron a helyszínről már az utolsó simításokról számolt be. Így például Fabio Fogninivel – Fucsovics Márton régi ellenlábasával – is beszélgetett, akitől megtudta, hogy a sorsolásról fogalma sincs, csak azt tudja, hogy nem Federerrel vagy Nadallal kezd.

• Vége az Európai Játékoknak. Minszkből Lakner Gábor öt magyar bronzérem hiteles történetét tolmácsolta az olvasóknak.

• És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – a gólzáporral bajnok '49-es Fradival, az 1969-ben Neil Armstrong holdra szállását is követő MTK-val, a 100 éve világbajnoki címet szerző nehézsúlyú bunyóslegenda Jack Dempseyvel és Fadrusz János szobrásszal, aki a sportolói testekből is merítette az ihletet alkotásaihoz.