Videó: kocsiba tuszkolták, és eltörték a karját a profi kerékpárosnak

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.27. 16:57
Az egyik legjobb dél-afrikai kerékpárost, Nic Dlaminit erőszakosan elfogták, kocsiba tuszkolták, eközben pedig a karját is eltörték a vadőrök a fokvárosi Table Mountain Nemzeti Parkban. A Team Dimension Data (2020-tól NTT Pro Cycling) 24 éves sportolójának bűne minden bizonnyal az volt, hogy fizetés nélkül hajtott be a parkba.

A Twitteren keringő videó alapján Nic Dlaminit elfogták a vadőrök, majd hátracsavart kézzel az autóba tuszkolták. Később röntgenképek is felkerültek a közösségi médiába, ezek tanúsága szerint a 24 éves dél-afrikai sportolónak eltörték a karját.

„Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy fizetés nélkül, az egyes kapun hajtott be a nemzeti parkba. Ezt követően a vadőrök megállították, majd a szükséges engedélyeket kérték tőle – ezeket azonban nem tudta bemutatni. Ebben az esetben két lehetősége van, vagy megbüntetik a helyszínen, vagy előállítják” – mondta a News24-nek a Reynold Thakhuli, a nemzeti park szóvivője.

Később a nemzeti park közleményt adott ki, amelyben megerősítik a szóvivő által elmondottakat, továbbá hozzáteszik, hogy a kerékpáros karja valóban eltört, ám a sérülését saját magának okozta…

OG Molefe on Twitter

Damn... @nich_dlamini is a national treasure. Don't know the background story, but him to be manhandled like this is such a shame https://t.co/IzVoLUOrYO


Kevin McCallum on Twitter

This is @nich_dlamini arm. That is the severity of the assault on him.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik