Tour de Hongrie: Kusztor Péter csapata, a Novo Nordisk is indul

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.01.10. 17:31
A Kusztor Pétert foglalkoztató Novo Nordisk indul a Tour de Hongrie-n – számolt be pénteken az országúti kerékpáros-körverseny honlapja.

Az ötnapos Magyar körversenyen május 13. és 17. között minden eddiginél erősebb mezőny vesz részt, mivel a Tour de Hongrie két nappal azt követően rajtol, hogy hazánkban rendezik május 9. és 11. között a Giro d'Italia első három szakaszát.

Az amerikai prokontinentális Novo Nordisk – amelynek valamennyi versenyzője cukorbeteg – már a hetedik csapat, amelynek hivatalos a részvétele a Magyar körversenyen. Közülük kettő World Tour-istálló: a világbajnok Mads Pedersen alakulata, a Trek-Segafredo, illetve a Peák Barnabással a soraiban induló Mitchelton-Scott.

Ott lesz a mezőnyben a prokontinentális szintű gárdák közül a 2018-as győztes Manuel Bellettit foglalkoztató Androni Giocattoli-Sidermec, a dán Riwal Readynez, valamit az orosz Gazprom-RusVelo is. Biztosan indul a 41. Tour de Hongrie-n Alberto Contador kontinentális csapata, a Kometa-Xstra Cycling Team is, amelynek két magyar kerékpárosa van: a tavalyi összetett másodikja, Dina Márton, illetve Fetter Erik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik