Kerékpár Eb: Szalontay óriásit bukott, de hősiesen újra rajthoz állt – videó

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.08.07. 14:25
Szalontay Sándor bukott, majd a vigaszágon búcsúzott keirinben a Glasgow-ban zajló multisport Európa-bajnokság pályakerékpáros versenyeinek keddi, záró napján.

A magyar versenyző – aki sprintben a nyolcaddöntőig jutott, s a 15. helyen zárt – az első futam végén, második helyen haladva esett el.s a 15. helyen zárt – az első futam végén, második helyen haladva esett el.

Szalontay óriásit bukott az első futamon

Eurosport IT on Twitter

AHIA, CHE BOTTA Omelchenko e Szalontay finiscono a terra durante il Keirin maschile, che male #EuroTrack18 | #Glasgow2018 | https://t.co/yeuDfRYfGo https://t.co/FhIHTxtHzf



A vigaszágon szakadt dresszben, számos sebbel a bőrén állt rajthoz a viadalon, amelyen motoros felvezetéssel érik el a versenyzők az utolsó három kört. Szalontay a záró körben sokáig a harmadik helyen haladt, ám negyedikként ért célba, így véget ért számára a kontinensviadal.

Sérülten is rajthoz állt a vigaszágon

Eurosport UK on Twitter

What a warrior! Hungary's Sandor Szalontay isn't lying down here despite a few nasty looking cuts and bruises! #Glasgow2018 #TheMoment https://t.co/a5S76N1rjX



A glasgow-i versenyeken Lovassy Krisztián omniumban 16., a 15 km-es scratch-ben 18. lett, míg Filutás Viktor 17. helyen végzett a 40 kilométeres pontversenyben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik