NS Hosszabbítás: milyen volt sztársportolóink 2018-as éve?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 17:27
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk!

A fantasztikus sportsikerekben gazdag esztendőt záró klasszisok közül Kozák Danuta kajakozót, Kovacsics Anikó és Mikler Roland kézilabdázót, Hanga Ádám kosárlabdázót, Rasovszky Kristóf úszót, Varga Dénes vízilabdázót faggattuk arról, milyen volt 2018. És arról, hogy a sikerrel megvívott meccsek, tornák, versenyek közepette mennyi idejük maradt nyaralni, pihenni, feltöltődni, hogyan alakult a magánéletük, melyik a kedvenc országuk, városuk, éttermük, ételük.Kozák Danuta kajakozót, Kovacsics Anikó és Mikler Roland kézilabdázót, Hanga Ádám kosárlabdázót, Rasovszky Kristóf úszót, Varga Dénes vízilabdázót faggattuk arról, milyen volt 2018. És arról, hogy a sikerrel megvívott meccsek, tornák, versenyek közepette mennyi idejük maradt nyaralni, pihenni, feltöltődni, hogyan alakult a magánéletük, melyik a kedvenc országuk, városuk, éttermük, ételük.

Szóval, a legmagasabban jegyzett magyar sportolók közül hat interjút adott a Nemzeti Sport szombaton megjelenő, Hosszabbítás című mellékletének.

És természetesen a Hosszabbításban elolvashatja az ötszörös Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton karrierjéről szóló sorozatunk negyedik részét is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik