Az Év Sportolója Gálán MSÚSZ–MOB-életműdíjat vett át a magyar sport legendája, a kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok kenus, a nagybeteg Wichmann Tamás, akit a kórházban látogattunk meg. „Próbálok erőt meríteni, de nincsenek csodák” – mondta többek között kollégánknak, Thury Gábornak.

Álomszerű esztendők. A 30.  születésnapját betöltő Varga Roland az egész csapatot vendégül látta a jeles alkalomból, és bár messzi országba vitték volna, nem bánja, hogy a Fradiban maradt, s megküzd a helyéért. A szélsővel Borbola Bence beszélgetett.

Hetedik évét tölti a Szeged férfi kézilabdacsapatának élén a világbajnok spanyol edző, aki második hazájaként tekint Magyarországra, a Veszprém elleni rangadók hangulata lenyűgözi, egy jó halászlének pedig ő sem tud ellenállni. Nagy Péter interjúja.

Az érintett teniszezők egyre inkább értetlenkednek, mi történik a magyarországi női torna körül – a Főnix Csarnok üzemeltetője sokadszor kéri a WTA-t, hogy törölje Debrecent a helyszín megjelölésénél. Klein Ron írása.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Krajnyák Zsuzsanna művégtaggal élve is képes leküzdeni minden akadályt; Cseri Tamás kontra Lucas: amikor az emberről lerágják a bőrt is; Bobál Dávid ki nem hagyná a Super Bowlt, a Kansasnek szurkol.