Kajak-kenu: szakítottak a négyessel, Fábiánné egy versenyzővel készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.19. 13:13
Külön utakon folytatja a londoni olimpián 1000 méteren ezüstérmet nyerő férfi kajak négyes és Fábiánné Rozsnyói Katalin mesteredző – értesült az Origo. Mint a Magyar Idők megírta: Kati néni jelenleg egy versenyzővel, az eddig is az ő irányításával készülő Takács Tamarával dolgozik.

Az Origo úgy tudja, a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel négyes – amely a válogatón kikapott, így nem jutott ki a riói játékokra – már közölte a 74 éves edzővel, hogy máshol folytatja a munkát.Origo úgy tudja, a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel négyes – amely a válogatón kikapott, így nem jutott ki a riói játékokra – már közölte a 74 éves edzővel, hogy máshol folytatja a munkát.

Kammerer marad győri versenyző, míg Tóth, Kulifai és Pauman a Vasasból az Újpestbe igazolhatnak, ám a két klubnak még nem sikerült megegyeznie egymással – teszi hozzá a portál.

Fábiánné a továbbiakban csak egy versenyzővel dolgozik: az idén két Európa-bajnoki ezüstéremmel a felnőtt kajakosok élmezőnyébe berobbanó Takács Tamarával.

„Követem a divatot, én is csak egy versenyzővel dolgozom. Ha úgy jobban tetszik, levezetek. Miért, én nem tehetem meg? (Takács Tamara) nagyon tehetséges kislány, és szorgalmas is. Eddig többnyire együtt edzett a fiúkkal, majd megszakadt, de általában ott tudott maradni a vizükön – fogalmazott Kati néni, aki a Magyar Időknek beszélt a Kammererékkel történt, békés szakításról is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik