Gyász: illegális gyorsulási verseny résztvevője okozhatta a fiatal kajakos halálát – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.19. 12:25
Mint beszámoltunk róla, szombat hajnalban Budapesten tragikus autóbalesetbe elhunyt Janza Richárd, a Multi Vízisport Sportegyesület 21 éves, ifjúsági világbajnok kajakosa. A TV2 Tények úgy tudja, illegális autóversenyben vehetett részt az az autó, amely hátulról belerohant a pirosnál álló Janzáékba.

A Police.hu-n megjelent közlemény szerint „március 18-án 1 óra 15 perc körül Budapesten a III. kerületben, a Szentendrei úton egy gépjármű hátulról nagy sebességgel nekiütközött egy másik, a piros lámpánál várakozó személygépkocsinak. Az ütközést követően a gépjárművek a két pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve egy fényjelző készüléknek csapódtak. A baleset következtében az álló autó vezetője és utasa a helyszínen életét veszítette, a másik autó vezetőjét súlyos sérülésekkel a mentőszolgálat kórházba szállította.Police.hu-n megjelent közlemény szerint „március 18-án 1 óra 15 perc körül Budapesten a III. kerületben, a Szentendrei úton egy gépjármű hátulról nagy sebességgel nekiütközött egy másik, a piros lámpánál várakozó személygépkocsinak. Az ütközést követően a gépjárművek a két pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve egy fényjelző készüléknek csapódtak. A baleset következtében az álló autó vezetője és utasa a helyszínen életét veszítette, a másik autó vezetőjét súlyos sérülésekkel a mentőszolgálat kórházba szállította.

A rendőrök a súlyosan megsérült férfit a kórházban gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását. Ellene halált okozó közúti baleset okozása miatt folyik az eljárás.”

A TV2 Tények úgy tudja, illegális gyorsulási versenyben vehetett részt a baleset okozója, Janzáék vétlenek voltak az esetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik