NHL: a Kings 37 éve nem látott rajtot produkált

Vágólapra másolva!
2017.10.27. 08:43
null
Jonathan Quick, a Kings kapusa az 500. meccsén lépett jégre az NHL-ben (Fotó: Twitter)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Los Angeles Kings idegenben 4–0-ra megverte a Montreal Canadienst, ezzel tizedik meccsén elkönyvelte a nyolcadik győzelmét, ami az 1980–1981-es szezon óta a legjobb rajtja. A vendégek az első félidő utolsó két percében alapozták meg a sikerüket, amikor Adrian Kempe és Tyler Toffoli tizenegy másodpercen belül zörgette meg a Montreal hálóját.

 

A címvédő Pittsburgh Penguins az Edmontoin Oilers után a Winnipeg Jetset is a hosszabbításban múlta felül, a győztes gólt ezúttal is Phil Kessel szerezte. A 30 esztendős jégkorongozó a 18. egyesült államokbeli születésű játékos, aki eljutott 300 találatig az NHL-ben.

A listavezető Tampa Bay Lightning 3–2-re megverte a Detroit Red Wingset. A hazaiak két csatára, a kanadai Steven Stamkos és az orosz Nyikita Kucserov is tartja remek formáját: mindketten sorozatban 11. mérkőzésükön szereztek pontot, azaz ebben az idényben valamennyi fellépésükön.

A Florida Panthers tizenegy gólos mérkőzésen verte meg az Anaheim Ducksot (8–3), a hazaiaknál Radim Vrbata triplázott. A Philadelphia Flyers a végjátékban felzárkózott egy gólra, de végül 5–4-es vereslget szenvedett az Ottawa Senators otthonában, míg az Edmonton a hajrában fordított a Dallas Stars ellen, a végeredmény ezen a találkozón is 5–4 lett. A Vancouver Canucks, a Carolina Hurricanes és a Minnesota Wild hat gólt szerezve győzött

NHL, ALAPSZAKASZ
Boston Bruins
–San Jose Sharks 2–1
New York Rangers
–Arizona Coyotes 5–2
Pittsburgh Penguins
–Winnipeg Jets 2–1 – hosszabbítás után
Toronto Maple Leafs–Carolina Hurricanes 3–6
Florida Panthers
–Anaheim Ducks 8–3
Montreal Canadiens–Los Angeles Kings 0–4
Ottawa Senators
–Philadelphia Flyers 5–4
Tampa Bay Lightning
–Detroit Red Wings 3–2
Minnesota Wild
–New York Islanders 6–4
Edmonton Oilers
–Dallas Stars 5–4
Vancouver Canucks
–Washington Capitals 6–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik