Mol Liga: hosszabbítás után DAB-siker Csíkszeredában

Vágólapra másolva!
2013.09.08. 18:49
A Dab.Docler hosszabbítás után 4–3-ra győzött a HSC Csíkszereda otthonában a jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján.

A csíkszeredaiak háromszor is megszerezték a vezetést, de a címvédő DAB mindháromszor egyenlíteni tudott, kétszer Ladányi Balázs, egyszer Pavuk Attila góljával. Végül Pavuk is két találattal zárt, ő lőtte ugyanis a hosszabbítás 3. percében a mindent eldöntő gólt Galanisz Nikandrosz passzából.

JÉGKORONG, MOL LIGA
HSC CSÍKSZEREDA (romániai)–DAB.DOCLER 3–4 (2–2, 1–1, 0–0, 0–1) – h. u.
Csíkszereda, 750
néző. V: Juhász, Druga, Ozsváth, Székely
CSÍKSZEREDA: Kozuch – Flinta (1), Nagy I. – Tranca (1), BECZE T. 1, MIHÁLY E. (1), Hruby, Góga – Moldován, Farkas T. 1, Novák, Bors, Papp Sz. – Molnár Zsombor (1), Szőcs, Bíró T. 1, Adorján – Molnár Zoltán, Hildebrand, Péter L. Edző: Gál Sándor
DAB: Sevela – Lindgren, Hüffner (1) – PAVUK 2, GALANISZ (2), Kiss Á., Erdélyi T., Nagy R. – Azari (1), Gröschl, Somogyi, Huba, Jabornik – Peterdi, Homutov (1), LADÁNYI 2, Tőkési, Szabados – Papp V. (1). Edző: Stephan Lundh
Kiállítások: 8, ill. 12 perc
MESTERMÉRLEG
Gál Sándor:
– Hajtunk, dolgozunk hatvan percen keresztül, és utána tönkreteszünk mindent. De azt hogy engedhetjük meg, hogy egy játékos négy méterre bejöjjön egyedül?! Megengedhetetlen! Nagyon sok egyéni hibánk volt, főleg a tapasztalt játékosok részéről. Összességében nem játszottunk rosszul, de a végére elfáradtunk. Jobban szerettem volna, ha a végén azt mondják: jobb volt a Dunaújváros, de mi nyertük meg a meccset. Legalább két pontot kellett volna szereznünk. Két meccs lement, és már öt pontot elveszítettünk hazai pályán.
Stephan Lundh: – A legutóbbi mérkőzésünk jobb volt, mint ez: végig hullámzó volt a játék. Nem vagyok megelégedve a teljesítményünkkel, sokkal többet várok el. Az első harmad talán a legszörnyűbb volt, amióta a Dunaújváros edzője vagyok.

KÉSŐBB

Miskolci Jegesmedvék–HC Nové Zámky 18:00
ASC Corona Brasov–UTE 19:00

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik