Ladányi: „Ez nem a mi napunk volt!”

Vágólapra másolva!
2010.03.01. 09:47
null
"Ellenfelünk egyetlen mutatóban volt jobb nálunk <br />– tudott gólt lőni…" (Fotó: Szabó Miklós)
Vas&aacute;rnap 4&ndash;1-re kikapott a Sapa Feh&eacute;rv&aacute;r AV 19 a Vienna Capitalst&oacute;l, &iacute;gy m&aacute;r 1&ndash;3-ra &aacute;ll az egyik f&eacute;l negyedik győzelm&eacute;ig tart&oacute; p&aacute;rharcban. A b&eacute;csiek kedden otthon bejuthatnak az előd&ouml;ntőbe &ndash; Lad&aacute;nyi Bal&aacute;zs, a feh&eacute;rv&aacute;riak csat&aacute;ra csal&oacute;dottan &eacute;rt&eacute;kelt a Nemzeti Sportnak.

– Mekkora esélyt látott arra, hogy elkapják a Viennát?
– Szerintem most voltunk a legjobb formában, nagyon bíztam a győzelemben. Ellenfelünk egyetlen mutatóban volt jobb nálunk – tudott gólt lőni…

– Akárcsak csütörtökön, ezúttal is nagyon korán kapták az első gólt.
– Ez is mutatja, mennyire felpörögtünk, ráhangolódtunk a meccsre. Talán ez is okozhatta, hogy az akarás görcsössé vált, és nem lőttük be helyzeteinket.

– A játékvezetőknek mekkora szerepük volt a vereségben?
– Korántsem rajtuk múlott a meccs. Saját magunkban kell keresnünk a hibát, nem a tőlünk független tényezőkben. Mindenkinek a tükörbe kell néznie, hogy el tudjon számolni magával, és akkor kiderül, mennyit tett a győzelemért.

– Két napjuk van a regenerálódásra, kedden megpróbálják a lehetetlent?
– Még mindig mi vagyunk azok, akiknek nincs veszítenivalójuk, és nagyon bízom benne, hogy ez adhat annyi erőt, hogy a következő meccset megnyerjük, és onnantól kezdve megint minden nyílt lesz.


EMLÉKEZTETŐ: EBEL, NEGYEDDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS 
SAPA FEHÉRVÁR AV 19–VIENNA CAPITALS 1–4 (0–1, 1–2, 0–1)
Székesfehérvár, 3700  néző. V:  Dremelj, Trilar (szlovének), Rambausek, Sporer (osztrákok)
FEHÉRVÁR: Satosaari – Andersson, ACKESTRÖM, Palkovics, Martz, Mihály Á. – Horváth A., Tokaji, Vas J., Vas M., Ladányi – Alén, Bornhammar, Kóger, Fekete D., Kovács Cs. – Sofron, Nagy, Benk
VIENNA: CASSIVI – Bjornlie, CASPARSSON, Rotter, Graton, Lebeau – Kranjc, P. Lakos, Ofner, M. RODMAN, D. RODMAN – F. Bouchard, Sarault, BOOTLAND, Selmser, F. Lemieux – Riener, L. Draschkowitz, Nagaler, C. Drasckhowitz, Kraxner
Gólok. 2:17:  Bootland (Casparsson, D. Rodman – emberelőny, 0–1 ). 26:54:  Casparsson (M. Rodman, Kranjc – ee., 0–2 ). 34:03:  Vas M. (Ladányi, Palkovics, 1–2 ). 36:13:  Lebeau (D. Rodman, Kranjc, 1–3 ). 44:32:  D. Rodman (M. Rodman, Casparsson – ee., 1–4 )
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása:  3–1 a Vienna javára
További eredmények:  Klagenfurt–Salzburg 0–2 (0–0, 0–0, 0–2). (Az állás: 2–2). Villach–Linz 3–4 – h. u. (2–1, 0–1, 1–1, 0–1). (Az állás: 1–3). Zagreb–Graz 3–0 (0–0, 1–0, 2–0). (Az állás: 2–2)
Kiállítások:  12, ill. 27 perc+végleges fegyelmi (F. Lemieux)
Emberelőnyök: 11/0, ill. 4/3
MESTERMÉRLEG    
Jarmo Tolvanen: – Az összecsapást a második harmadban veszítettük el, amikor rengeteg gólhelyzetünk volt, és az emberelőnyöket sem tudtuk kihasználni. Sajnos most így alakult. Velünk ellentétben nagyon hatásos volt emberelőnyben a Vienna, ami döntőnek bizonyult.
Kevin Gaudet: – Akárcsak az eddigi mérkőzéseken, megint nagy küzdelem folyt, úgy érzem, a győzelmet és a vereséget nem sok momentum választotta el egymástól. Nagyon szoros találkozó volt, a szerencse mellettünk állt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik