Kép: nagy az öröm mostanában Sofron Istvánéknál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 09:30
Nagy az öröm mostanában Sofron Istvánnál és párjánál, Aryee Claudiánál. Egyik legjobb jégkorongozónk és kedvese, a szép műsorvezető Instagram-profilján, illetve YouTube-csatornáján jelentette be a nagy hírt: hamarosan már hárman lesznek, „Tücsi” ugyanis várandós, a pár első gyermekét hordja a szíve alatt. „Bővülni fog a mi kis Mukicsaládunk egy KisMukival!” – írta Sofron a megható kép mellé, amelyen már jól látszik, milyen szépen gömbölyödik a kismama hasa. A jegyespár egyébként nemrég megviccelte rajongóit, esküvői ruhás képeket posztolt, de aztán utólag elárulták, egyelőre csak egy magazin fotózásán vettek részt – az igazi esküvőre várhatóan jövő nyáron kerül sor.

... kislány korom óta erről álmodoztam. Nagyon vártunk már Téged kisMuki. #szerelmeimegykepen #kisbabanklesz #csodaserzes #csodaszerlmem #babyonboard #baby #family #happiness #tucsok #life @istvansofron : @bobimolnar

20.9k Likes, 281 Comments - Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) on Instagram: "... kislány korom óta erről álmodoztam. Nagyon vártunk már Téged kisMuki. #szerelmeimegykepen..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik