Jégkorong: Vay Ádám a svéd másodosztályba igazolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.11. 08:52
Vay Ádám a svéd másodosztályban szereplő Västervik jégkorongcsapatához szerződött – olvasható a klub hivatalos honlapján.

A magyar válogatott kapustól sokat vár új együttese.

„Ádám kiváló kapus, aki nagyon atletikus. Jó szezont zárt, azok alapján, amit láttunk tőle, nagyon izgatottan várjuk a közös folytatást” – árulta el Emil Georgsson, a Västervik sportigazgatója.

A 25 éves Vay a DVTK-tól szerződik Svédországba, a kapus megköszönte a miskolciaknak az elmúlt időszakot.

„Szeretném megköszönni a szurkolóknak azt a hihetetlen támogatást, amit kaptam tőlük. Minden mérkőzésen elképesztő lelkesedéssel buzdították a csapatot, amiből sok erőt merítettünk. Továbbá szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak is, akik annak ellenére, hogy szezon közben érkeztem hamar befogadtak. Végezetül köszönöm a DVTK Jegesmedvéknek, hogy lehetőséget adtak nekem és kiváló körülményeket biztosítottak számomra. A karrierem szempontjából fontos volt, hogy újra tétmérkőzéseken védhettem egy erős ligában, úgy érzem, hogy megháláltam a bizalmat. A bajnokság végeztével úgy döntöttem, hogy egy még nagyobb kihívás elé állítom magam. Folyamatosan próbálom feszegetni a határaimat, hiszen az a célom, hogy fejlődjek és jobb játékos legyek” – idézi a játékost a dvtk.eu.

A felek nem hozták nyilvánosságra a megállapodás hosszát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik