Jégkorong: válogatott hokissal tárgyalt a Fehérvár

Vágólapra másolva!
2020.04.23. 21:26
null
Bartalis 41 pontnak örülhetett az idényben (Fotó: hockeyallsvenskan.se)
A március 15-én a koronavírus-járvány miatt félbeszakított svéd másodosztályú jégkorongbajnokságban szereplő Bartalis Istvánnal a Magyar Jégkorong-szövetség készített évértékelő beszélgetést, amelyből kiderül – egyebek mellett –, hogy minek köszönheti a csatár, hogy idén elkerülték a sérülések, és arról is beszélt, hogy tárgyalt már a Fehérvár AV19-cel, hogy esetleg náluk folytatja a szereplést. 

Bartalis számára jól sikerült a félbeszakított idény, hiszen 46 mérkőzésen 21 gólja mellett 20 gólpassz került a neve mellé, amivel ő lett másodosztályú csapata, a Vita Hästen házi pontkirálya, így érthető, hogy több svéd első és másodosztályú klubnál is szóba került esetleges szerződtetése.

„Több helyről is kerestek az Elitserienből és az Allsvenskanból, de június 21-ig megtiltották az új szerződések megkötését. Ezt egy jó döntésnek tartom a liga részéről, hiszen nem tudják, hogy mennyi pénzzel tudnak majd gazdálkodni, egyáltalán el tudnak-e majd indulni, sok a kérdés. A jövő héten a Volánnal is fogok tárgyalni, már volt is egy-két megbeszélésünk, meglátjuk majd, hogy mi lesz, de egyelőre elég sok még a bizonytalanság a jövővel kapcsolatban” – mondta Bartalis az MJSZ által még két héttel ezelőtt rögzített videointerjúban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik