Jégkorong: továbbra is a Virág, Baróti páros irányít Újpesten

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.06.17. 13:04
null
Az újpestiek kiegyensúlyozottabb játékra törekszenek (Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap)
A következő szezonban is a Virág Csaba, Baróti Zsolt edzőpáros irányítja az Újpest jégkorongcsapatát.

 

A klub közösségi oldalán Virág Csaba köszönetet mondott Ancsin János ügyvezető igazgatónak a töretlen bizalomért, és kifejezte örömét, hogy már a felkészüléstől ők vezethetik a csapatot.

„Az előző szezon számunkra igazi hullámvasút volt, ami betudható sok mindennek, az edzőváltásnak, a sorozatos sérüléseknek és az eltiltásoknak, de a bajnokság lényegi részére összeszokott a társaság, jól működött a gépezet. A következő idényben már az alapszakaszban is sokkal kiegyensúlyozottabb játékot akarunk bemutatni” – nyilatkozta.

Virág Csaba 2019 őszéig a juniorokkal dolgozott, akkor kapta meg a feladatot, hogy vegye át a felnőtteknél a szakmai munka irányítását. Baróti Zsolt hosszú ideje tölti be a másodedzői tisztséget az első csapatnál.

Az Erste Liga – koronavírus-járvány miatt – márciusban félbeszakadt 2019–2020-as idényében a trénerpárossal az elődöntőben játszott az Újpest. A gárdát a később befejezettnek nyilvánított szezonra vonatkozóan a nemzetközi bajnokságban bronzérmesnek, a magyar bajnokságban ezüstérmesnek hirdették ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik