„Úgy jöttünk ide, hogy nincs veszítenivalónk
mondta Mihály Ákos az FTC elleni siker után, amely azt jelenti, hogy a párharcban a címvédő 3–2-re vezet, s szerdán jön a hatodik találkozó. – Tavaly nagyon könnyedén estünk ki négy-nullával, idén ehhez képest akartunk javulni, emellett, nem akartuk, hogy vége legyen az idényünknek. Nagyon jól kezdtünk, belőttük a helyzeteinket, s hátul jól tartottuk magunkat az első harmadban. Bár a másodikban nem esett gól, nagyon kiegyenlített volt a játék, mindkét oldalon helyzetekkel. A harmadik játékrészre úgy jöttünk ki, hogy megtartsuk a kétgólos előnyünket, egyszerűen akartunk hokizni, megbecsülni a korongot, és ennek köszönhetően nyertünk.

Videónkban szóba kerül az is, hogy a csíkszeredai születésű csatár eddig milyen remek évadot fut. A fehérváriak EBEL-csapatában 25 mérkőzésen 4 gólt szerzett és 2 gólpasszt jegyzett, s novemberben a liga legjobb fiatal játékosának választották. Elmondta, váratlanul érte, hogy ennyit szerepelt az EBEL-ben, s arról is beszél, hogy szerinte élt-e a kapott lehetőséggel. Emellett arra is kitér, számít-e rá, hogy Jarmo Tolvanen megadja neki a bizonyítási lehetőséget a válogatottban az áprilisi divízió 1/A-csoportos világbajnokság előtt.   

ERSTE LIGA, RÁJÁTSZÁS
NEGYEDDÖNTŐ
5. MÉRKŐZÉS

FTC-TELEKOM–FEHÉRVÁRI TITÁNOK 2–4 (1–3, 0–0, 1–1)
Budapest, Pesterzsébet, 540 néző. Vezette: Rencz, Juhász, Pálkövi Baksa, Soltész
FTC: Arany G.
Kärmeniemi, Sarcia – Boros, Pulli (1) – Jászai, Rantanen
NAGY G. (2), Pavuk, Tóth A. (1) – Németh A., Switzer, Tóth Richárd 1 – HAJÓS 1, Roczanov, Tóth Gergő – Pozsár, Tóth Renátó
Edző: Fodor Szabolcs
TITÁNOK: GYENES
Imre P., MANGONE 1 (1) – Horváth M., Kiss R. – Vas Márk, STIPSICZ (1) – Erdély B.
Balogh B. 1, MIHÁLY Á. 1 (1), Zion (1) – Almási, C. Campbell, Péter A. 1 – Császár, Madácsi, Nagy Á. – Buzás A., Kovács Alex, Vincze G.
Edző: Kiss Dávid
Kiállítások: 10, ill. 12 perc
Kapura lövések: 36–25
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3–2 az FTC javára