Jégkorong: megsérült az expornós hölgy, operálni kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.30. 13:54
Az expornós Mia Khalifa előszeretettel látogatja a sporteseményeket az Egyesült Államokban. Májusban egy jégkorongmérkőzésen vett részt Washingtonban. Akkor egy korong nagyjából 130 km/h-s sebességgel mellkason találta, ám ekkor még ő sem sejtette, hogy nagyobb lehet a baj.

A 25 éves hölgy a meccs után az Instagramon posztolt, akkor azt írta, elég valószínű, hogy sérült a mellimplantátuma. Hozzátette, hogy legalább van egy korongja a Capitals egyik playoffmeccséről.

A sejtése beigazolódott, most, két hónappal az eset után a Daily Starnak úgy fogalmazott, hogy hamarosan meg kell operálni és meg kell újítani a bal melle implantátumát.

Also, I got hit in the boob with a puck during the game, and I'm 80% sure it ruptured an implant. But the good news is, I got a game used puck from a Capitals Stanley cup playoff game. Worth it.

417.6k Likes, 3,331 Comments - Mia K. (@miakhalifa) on Instagram: "Also, I got hit in the boob with a puck during the game, and I'm 80% sure it ruptured an implant...."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik