Jégkorong: Ladányi Balázs a Vasas új szakmai vezetője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.24. 21:58
Szuper Levente, Horváth András és Peterdi Imre után újabb szapporói hőssel erősített a Vasas jégkorongcsapata. A 227-szeres válogatott támadó, Ladányi Balázs is csatlakozott az angyalföldiek szakmai stábjához.

A 227-szeres magyar válogatott támadó Debrecen fejezte be játékoskarrierjét, majd a cívisvárosban irányította az U12-es csapatot. Az angyalföldieknél november 1-jével áll munkába. Feladatkörébe tartozik majd a korosztályos csapatok munkájának felügyelése, kiemelten az U18-as és az U-16-os együttesek koordinálása, emellett elemző szakmai anyagokat is várnak majd tőle.

„A hosszú busztúrákon, a hotelszobában gyakran került szóba, mihez kezdünk majd, ha befejezzük az aktív játékot. Akkor még csak terveztük, hogy jó lenne együtt valami nagyon jó dolgot csinálni. Nos, mostanra megérett a helyzet erre. Többfelé vitt minket a sors, nagy öröm számomra, és szerintem Godónak is, hogy most újra egy célért küzdhetünk. Mondhatom, hogy egy élő legendával gazdagodott a Vasas család, nagyon várjuk a közös munkát. Nagy tervünk, hogy jövőre felnőtt csapatot indítsunk a Mol Ligában, és ez nagyon kemény munkát igényel. Ebben a munkában Godó tapasztalatának nagy szerepe lesz” – mondta Szuper Levente a vasassc.hu-nak a megállapodásról.

„Tényleg kerülgetjük már egymást Levivel egy ideje, de most lett aktuális, hogy egymás kezébe csapjunk. Debrecenben nem minden alakult úgy, ahogy terveztem, ezért fogadtam el a felkérést. Levi személyén túl az edzői stáb is nagyon meghatározó, hiszen nagyon jó barátságban vagyok a Vasasban dolgozó edzőkkel, többükkel együtt játszottam, jó barátok vagyunk, jól ismerjük egymást. Alig várom a közös munkát velük” – fogalmazott Ladányi Balázs.

„Kemény vagyok és szigorú a nagyokkal, de mindig is úgy gondoltam, hogy a hokiban a siker kulcsa a pedagógia, ezt a Vasasnál is szem előtt fogom tartani” – tette hozzá a korábbi klasszis játékos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik