Jégkorong: korábbi NHL-draftolt a Jegesmedvéknél

Vágólapra másolva!
2019.05.28. 21:31
A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatánál folytatja a pályafutását Nick Ross.

A 30 esztendős hátvéd klubváltásáról a magyar csapat a hivatalos honlapján számolt be – Nick Ross az EBEL-ben szereplő HC Innsbrucktól érkezett a DVTK-hoz. a hivatalos honlapján számolt be – Nick Ross az EBEL-ben szereplő HC Innsbrucktól érkezett a DVTK-hoz.

Rosst a 2007-es NHL-draft első körében a Phoenix Coyotes választotta ki, ám a védő végül nem jutott szóhoz a gárdánál, így karrierjét a WHL-ben folytatta, legutóbbi idényét pedig az osztrákoknál töltötte.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a DVTK Jegesmedvék játékosa lehetek – nyilatkozta Nick Ross – Családommal egy régi vágyunk vált valóra azzal, hogy a következő évet Magyarországon tölthetjük, hiszen a feleségem és közös kisfiunk is magyar állampolgár. Én egy támadó típusú hátvéd vagyok, aki szeret csatlakozni a támadásokhoz, és jó passzokkal helyzetbe hozni a társakat. A bajnokság top hátvédei közé tartoztam az előző Tipsport Ligában töltött évem alatt, és ezt itt is tartani szeretném. Legfőbb célom, hogy a csapattal bejussunk a rájátszásba, és ott is minél tovább meneteljünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik