Jégkorong: Kihasználtuk, hogy a szlovénok a buszon maradtak – Nagy Gergő

Vágólapra másolva!
2019.04.17. 22:47
A magyar jégkorong-válogatott gólgazdag felkészülési mérkőzésen 7–4-re győzte le Szlovéniát a Tüskecsarnokban. A találkozó után Nagy Gergő és Hári János értékelt az NSO Tv-nek. 

Azt kérte tőlünk az edző, hogy kezdjünk jól, legyünk fókuszáltak – mondta a harmadik gólunkat szerző Nagy Gergő. – Ki tudtuk használni, hogy a szlovénok a buszon maradtak, és talán még nem is a legerősebb összeállításban léptek jégre. Egészen jól működtek a sorok, jól játszottunk, időnként még közönségszórakoztatóan is.”

A két góllal és két gólpasszal záró Hári János szerint ebből a meccsből nem szabad kiindulni, hogy mit várhatunk a szlovénoktól a kazahsztáni divízió 1/A-világbajnokságon.

„Elég gyengék voltak, üthettünk volna tízet is, a lehetőségeink megvoltak hozzá. Nem árult el semmit ez a meccs arról, hogy a vébén mi lesz.”

Videónkban a Fehérvár AV19-től távozó csatár beszélt arról is, hogy immár hivatalos,a finn első osztályú Pelicans Lathiban folytatja a pályafutását.

JÉGKORONG, VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–SZLOVÉNIA 7–4 (3–1, 4–2, 0–1)
Tüskecsarnok.
V:Haszonits, Rencz, Kövesi, Soltész
MAGYARORSZÁG:Vay – Stipsicz, Szabó D. – WEHRS 1 (1), SZIRÁNYI B. (2) – Pozsgai, Macaulay – Varga A., Garát – ERDÉLY CS. 2 (1), HÁRI J. 2 (2), GALLÓ V. (3) – Nagy G. 1, Sarauer (1), Sofron (1) – Nagy K., Vas J., Magosi B. – TERBÓCS (1), BENK 1, Bodó (1).Szövetségi kapitány:Jarmo Tolvanen
SZLOVÉNIA: Stojanovic (Gracnar) – Podlipnik, Kovacevic – Gregorc, Magovac – Selan 1, Repe (1) – Stebih, Logar – Z. Pance, SABOLIC 1, Verlic 1 – B. GOLICIC (1), Ograjensek (1), Kuralt (1) – Ropret (1), Hebar 1, Sotlar – Kapel, Tavcar, Predan – Jenko, Sturm.Szövetségi kapitány:Ivo Jan

Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik