Jégkorong: Dever a Miskolci Jegesmedvék új vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 20:01
Az előző szezonban a Vasas Budapest Starsnál, illetve az U18-as válogatottnál dolgozó kanadai Robert Dever lett a Miskolci Jegesmedvék ob I-es jégkorongcsapatának vezetőedzője.

A szerda esti sajtótájékoztatón Egri István klubelnök azt is bejelentette, hogy a 40 éves szakember feladata nemcsak a felnőttcsapat irányítása lesz, hanem ő felügyeli majd a klub utánpótlás-együtteseinek munkáját és a miskolci egyesületnél dolgozó szakvezetőket is.

A tréner, aki egyéves megállapodást írt alá, bár személyesen nem lehetett jelen, de élő videokapcsolaton keresztül kérdésekre válaszolva elmondta, hogy egy sikeres csapatot szeretne kialakítani.

A csapat első új igazolása az Újpestről távozó Vladimir Dubek. Még négy külföldi hokist várnak Miskolcra, velük – mivel mindannyian kanadaiak – Dever kezdte meg a tárgyalásokat. Velük kapcsolatban a szakember megjegyezte: ezek a jégkorongozók korábban egyetemi bajnokságokban játszottak, és már lehúztak egy-két szezont Európában.

Az együttes célkitűzése a következő évadra, hogy mindhárom fronton – MOL-liga, ob I, Magyar Kupa – a legjobb négy közé kerüljön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik