Jégkorong: az FTC hosszabbított a svéd vezetőedzővel

Vágólapra másolva!
2017.03.23. 14:01
A jégkorong Mol Ligában hetedik helyen végző Ferencváros bejelentette, hogy Greg Lindqvist vezetőedző egy évvel meghosszabbította a szerződését.

A svéd szakember – aki 2015-ben vette át a zöld-fehérek irányítását – megállapodása a hokiszezon végén lejárt volna, az FTC jégkorongszakosztálya azonban újabb egy évvel meghosszabbította azt.

A Ferencváros Lindqvist irányításával előbb négy év szünet után ismét bejutott a rájátszásba, majd a mostani szezonban hétmeccses párharcra kényszerítette a későbbi győztes DVTK Jegesmedvéket.

„Volt néhány tisztázandó kérdés a szerződésemmel kapcsolatban, de mindenre sikerült megoldást találni, így semmi akadálya nem volt annak, hogy a Fradi élén maradjak – idézi a fradi.hu Greg Lindqvistet. – A most véget ért szezon az emlékezetes playoffpárharcunkkal arra sarkallt, hogy folytassam a munkát, mert sok lehetőséget látok a csapatban. Azt még nem tudom, a keret hogyan alakul, ezek a tárgyalások még nem kezdődtek el, de annyit megígérhetek, hogy a következő idényben is a rájátszás lesz a célunk, és minél jobb helyezésért fogunk harcolni!”

„Nagy öröm számunkra, hogy sikerült megállapodnunk csapatunk régi-új vezetőedzőjével a hosszabbításról. Egyéves szerződést kötöttünk vele, amely szerint egyesületünknek további egy esztendőre opciós joga van. Úgy látjuk, hogy az elmúlt két évben sikerült szakmailag előrelépnünk a korábbiakhoz képest, és ezen az úton szeretnénk továbbhaladni” – mondta az FTC hivatalos honlapjának Hudák Gábor szakmai igazgató, aki hozzátette, a napokban a játékosokkal is megkezdik a tárgyalásokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik