Jégkorong: a HKB kiütötte a Bozent a Tüskecsarnokban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.03. 19:44
A Hokiklub Budapest női jégkorongcsapata szombaton a tavalyi EWHL-bajnok Bozen ellen lépett jégre a Tüskecsarnokban. Ez volt a lányok utolsó hazai alapszakasz-mérkőzése, amelyen a Hokiklub Budapest elsöprő győzelmet aratott!

A hazaiak a negyedik percben megszerezték a vezetést, Stacey Scott góljához Tóth Enikő és Dabasi Réka adták a gólpasszokat. A második találatot Jelena Grkovics szerezte, Averi Nooren átadásából. Az első harmad 2–0-s hazai vezetéssel ért véget.

A második harmadban oda-vissza játékot láthattunk, mindkét csapat sokat lőtt kapura, és szigorú védekezést mutatott. A Hokiklubnak sikerült áttörni a vendégvédelmet, Huszák Alexandra szerezte a harmadik gólt, Tóth Enikő asszisztjából. Így a harmad 3–0-s Hokiklub Budapest vezetéssel zárult.

Az utolsó felvonásban a hazaiaknál folytatódott a gólgyártás. Előbb Huszák Alexandra talált be a kapuba Dabasi Réka és Stacey Scott átadásából, majd Amie Varano növelte tovább a gólok számát, ehhez Dabasi Réka, illetve Averi Nooren adták a passzokat. Az utolsó Hokiklub Budapest-találatot Averi Nooren szerezte, ezzel alakult ki a végeredmény a mérkőzésen, amelyen Stephanie Nehring kapus pedig gól nélkül zárt.

EWHL
ALAPSZAKASZ

Hokiklub Budapest–EVB Eagles Südtirol 6–0 (2–0, 1–0, 3–0)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik