Erste Liga: létszámemelés? Három csapat is pályázik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.24. 11:17
Három új klub, a Vasas, a DEAC és a Gyergyószentmiklós szeretne indulni a jégkorong Erste Liga 2018–2019-es kiírásában – olvasható a szövetség honlapján.

Szerdán az Erste Liga ülésén a Vasas SC, a DEAC és a Gyergyó HK prezentálta pályázatát.

Az angyalföldieket Szuper Levente, a debrecenieket Fodor András, a székelyföldieket Parti Tihamér képviselte. A beszámolóban az áll, a liga egyeztet a pályázó egyesületekkel, majd előterjesztését továbbítja a Magyar Jégkorongszövetség szakmai bizottsága elé. A csatlakozások befogadásáról az MJSZ elnöksége dönt.Erste Liga ülésén a Vasas SC, a DEAC és a Gyergyó HK prezentálta pályázatát.

Az angyalföldieket Szuper Levente, a debrecenieket Fodor András, a székelyföldieket Parti Tihamér képviselte. A beszámolóban az áll, a liga egyeztet a pályázó egyesületekkel, majd előterjesztését továbbítja a Magyar Jégkorongszövetség szakmai bizottsága elé. A csatlakozások befogadásáról az MJSZ elnöksége dönt.

Az Erste Liga legutóbbi évadjában kilenc csapat, a DVTK Jegesmedvék, a MAC Budapest, a Dunaújvárosi Acélbikák, az Újpest, a Csíkszereda, a Ferencváros, a Corona Brasov, a Fehérvári Titánok és a Vienna Capitals II indult.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik