A mandzsúriai jelöltek

2543117 25431172543117 2543117
Vágólapra másolva!
2013.08.06. 09:08
„Mandzsúriai jelöltnek azokat az embereket nevezik akik, valamilyen hipnózis hatása alatt be lettek programozva különleges feladatokra egy felsőbb...

„Mandzsúriai jelöltnek azokat az embereket nevezik akik, valamilyen hipnózis hatása alatt be lettek programozva különleges feladatokra egy felsőbb hatalom érdekében tevékenykednek és általában fogalmuk sincs róla , hogy egy adott közegben időzített bombának számítanak. Ezek az emberek semmilyen különleges képességnek nincsenek birtokában, csak tulajdonképpen egy irányító rendszer játékszerei. Feladatuknak nincsenek tudatában, mint ahogy a tetteiknek sem. A célfeladatra adott parancs indítása – egy hang, kézjel, telefonhívás, egy szag vagy bármi lehet, amit agyuk programozója beléjük kódolt. Erre a jelre mint egy automata, végrehajtják az utasítást amit rájuk szabtak ami , akár évekig bennük lakozott.”

Szeretem Denzel Washington filmjeit, így a címben szereplőt is, de másik nagy kedvencem Mel Gibson is alakított hasonló témájú filmekben, mint az Összeesküvés elmélet. Mindkettő témája az, hogy egy felsőbb akarat módosította tudatukat és különböző rémtetteket hajtattak velük végre. Már bizonyított tény , hogy ilyen kutatások eredménye például Robert Kennedy gyilkosa Sirhan Bishara Sirhan.

Nem, ez nem egy filmkritika, és - bár a feleségem váltig állítja – a nap sem sütött meg, hogy Magyar meccsre járok, de ilyen gondolatokkal, összeesküvés elméletekkel az agyamban jöttem haza a Ferencváros Videoton elleni mérkőzése után. Nem az elfogult Fradi drukker szól belőlem, mert ilyen gondolatokkal távozhattam volna majd mindegyik NB1 – es bajnokiról. Egész egyszerűen nem férnek dolgok a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy addig normális, vagy legalább is annak látszó Magyar szinten normális labdarúgók, sporik, szakvezetők, egyik pillanatról a másikra ámokfutásba kezdenek, eszetlenül szabálytalankodnak, rendszertelenül fütyürésznek, vagy magukból kivetkőzve össze vissza mutogatnak, a nyilvánvaló felelősséget másokra hárítják stb.

Mégiscsak a feleségemnek lesz igaza engem lehet, hogy tényleg a nap sütött meg a Puskásban, mert ugyan kinek lenne érdeke manipulálni a mérkőzések eredményét? Kinek lenne érdeke mandzsúriai jelöltekkel telepakolni a csapatokat akár a profi bírói kart, és ezekkel kénye kedve szerint befolyásolni a bajnokságot, ezzel meghatározni egy csapat jövőjét, anyagi helyzetét? Ugyan kérem kinek lehet akkora hatalma, hogy tudatmódosítással vagy más eszközökkel, rávegyen játékosokat, hogy a hirtelen kapuja előtt feltűnő hátvédet, véletlenül szabálytalanul szerelje a boksz on belül? Nevetséges még feltételezni is olyanokat, hogy hogyan láthatja előre valaki, hogy egy jó előre megszervezett műsorba, pont azt a játékost hívják meg aki az aznapi mérkőzésen kulcsmomentumok részese lesz. Mosolyt fakaszt az a feltételezés is, hogy valaki előre látja melyik az a játékos akinek újbóli feltámadása pont egybe esik a közelgő válogatott szerepléssel. Micsoda egy undorító feltételezés az, hogy pont ugyanannak az érdekkörnek a játékszerei azok a játékosok, bírók akiknek a szerepelése a legtöbb morális problémát vetik fel egy rangadón, még ha nem ugyanazon nemzet fiai is de ugyanonnan kapják az ukázt is, hisz mindkettőjük vállán ugyanaz az apai kéz nyugszik támogatólag egészen karrierjük végéig. Már szinte a gyomromat kavarja az a fantazmagória, hogy van olyan érdekkör, akinek van annyi pénze, hogy játékszereit pénzért a média gyújtópontjába helyezze, manipulálva a közvéleményt, hogy kihagyhatatlan a válogatottból. Lassan szinte kényszerzubbonyba bújok annak a feltételezésnek a hatására, hogy vannak olyan érdekkörök, multinacionális szerepkörbe bújt szervezetek akik, nem sajnálnának pénzt időt fáradságot, bűnözői köröket megbízni zavarkeltéssel, álbalhék generálásával, dezinformálással megbízni önmagukat hitelesnek hazudó internetes médiumokat.

Nem nem, ez mind nem igaz és csak az én agyam szüleménye – gondoltam és így feküdtem le aludni. Majd egyszer csak egy telefonhívásra ébredtem, de lusta voltam felkelni és hagytam az üzenetrögzítőt tegye a dolgát. A kihangosítóban az elhaló csörgés után Columbo hadnagy, ízes magyarsággal megszólaló hangját véltem felfedezni….

- Rózsabimbó! – mondta a hang…..

Utolsó emlékem, már csak a családi kutyánk - az évekig velünk egy szobában alvó ölebünk – zombi farkassá változó félelmetes őrjöngése, ahogy rám támadva kioltja az életemet.

Verejtékben úszva ébredek…..engem tényleg megsütött a nap a Puskásban…..

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik