Összeállt egy fotóra Van Persie-vel, felfüggesztették a pincért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 11:48
null
A „bűnös” fotó: RVP és a pincér (Forrás: mirror.co.uk)
Ki tudna ellenállni egy közös fotó csábításának, ha életében először találkozik kedvenc sportolójával? Kyson Forde sem tudott, de megbánta: két hétre felfüggesztették az állásából.

 

A Manchester United holland válogatott csatára Barbadoson tölti a nyári szabadságát, ahol egy étterembe érve a fent nevezett pincér feltartotta a sztárt egy közös kép erejéig.

Az étterem főnökének nem az volt a problémája, hogy Forde pár másodpercig félredobta a munkát, hanem az, hogy megszegte a cég egyik alapszabályát: az alkalmazottak ugyanis nem használhatnak mobiltelefont munka közben.

A United-drukker pincér használt, a kihágás pedig kéthetes felfüggesztést vont maga után, cserébe viszont van egy közös képe élete egyik legnagyobb hősével. Megérte? Ezt döntsék el olvasóink.

Apropó, Robin van Persie. A holland csatár már több mint két hete elhagyta Brazíliát, a 2014-es labdarúgó-vb helyszínét, ahol társaival együtt bronzérmet szerzett, de az emlékét azóta is őrzik a dél-amerikai országban: a Guia do Futebol Twitter-oldalán felbukkant képen egy favela házának oldalára festették fel RVP legemlékezetesebb nyári megmozdulását – a Spanyolország elleni csodafejes pillanatát.

(Fotó:twitter.com/OGuiadoFutebol)
(Fotó:twitter.com/OGuiadoFutebol)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik