Vb 2010: Makaay szerint Argentína nyújtotta eddig a legjobb teljesítményt

Vágólapra másolva!
2010.06.30. 12:46
A korábbi holland válogatott Roy Makaay szerint Hollandia könnyedén jutott be a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, de eddig az argentin válogatott nyújtotta a legmeggyőzőbb teljesítményt.

„A holland válogatott magabiztosan jutott be a negyeddöntőbe. Nem voltak gondban egyik mérkőzésen sem" – mondta Roy Makaay, aki többi válogatottról is ejtett néhány szót.

„Németország teljesen megérdemelte, hogy a negyeddöntőben szerepeljen. Nagyon szép futballt játszanak, s az mindent elárul a képességeikről, hogy négy eggyel ütötték ki a tornáról Angliát. Ám most Argentínával találkoznak, amely eddig a legjobb teljesítményt nyújtotta a világbajnokságon. A spanyoloknak is jó csapatuk van, az első meccsen balszerencsések voltak Svájc ellen, de a bennük rejlő képeségek miatt esélyesnek tartom őket a végső győzelemre” – tette hozzá az egykori holland klasszis.

Az előző szezon végén visszavonuló futballista szerint a holland–brazil negyeddöntő győztese bejut a döntőbe, amelyben Spanyolország vagy Argentína lesz az ellenfele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik