Eb 2016: Hazard-ék között téma volt Király Gábor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 13:48
Az elmúlt időszakban olyan pletykák is megjelentek Eden Hazard-ról, hogy távozhat a Chelsea-től az előző, messze várakozáson alatti szezon után, ám testvére, az újpesti Kylian szerint esély sincs arra, hogy a nyáron klubot váltson.

„A Chelsea-ben marad, mert boldog a klubnál – fogalmazott Kylian Hazard a goal.com-nak. – Szereti Londont. Jól érzi magát, és azt mondja, hogy a lehetőségek nagyszerűek. A világ egyik legjobb csapata, a következő szezonban ismét különleges lesz a klub számára.”Kylian Hazard a goal.com-nak. – Szereti Londont. Jól érzi magát, és azt mondja, hogy a lehetőségek nagyszerűek. A világ egyik legjobb csapata, a következő szezonban ismét különleges lesz a klub számára.”

„A Chelsea jelenleg remek célállomás a belgák számára – kommentálta az újpesti játékos Michy Batshuayi kékbe öltözését. – Courtois után érkezik Batshuayi is, aki szerintem jól illeszkedhet a Chelsea-be, segítheti Diego Costát, hasznos lehet az olyan időszakokban, amikor ő sérült. Edennel ismerik egymást, beszéltünk erről, és szerinte is jól sülhet el ez az igazolás.”

Kylian az elmúlt szezonban gólt szerzett Király Gábor ellen a bajnokságban, ez családi körben is szóba került. „Természetesen megkérdezett a magyar válogatottról, és elárultam, hogy gólt szereztem a kapusuk ellen, elmondtam azt is, hogyan találtam be. Talán ez is segített, ki tudja… – mondta a fivér. – Az én személyes célom, hogy bajnoki címet nyerjek az Újpesttel. A menedzserem hozott ide, Újpest jó hely a fejlődésre, s talán egy nap olyan ligában folytathatom, amelyben negyven-ötvenezer néző előtt játszhatok, és szeretném Belgium mezét magamra ölteni, mint a bátyáim.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik