Eb 2016: Ezért mondtam CR-nek, hogy utálom – Griezmann

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.26. 16:18
Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo büszkén mesélte, hogy Miamiban összefutott a francai válogatott klasszisával, Antoine Griezmann-nal, aki csak annyit súgott a fülébe: „Utállak!”. Az Atlético Madrid futballistája most elismerte, valóban ezt mondta a portugálnak.

„Teljesen véletlenül futottunk össze Miamiban, és igaz, valóban mondtam neki, hogy utálom. Nagyon fájt, hogy legyőztek minket az Eb-döntőben, ezért súgtam ezt oda, de tudta ő is, hogy csak viccelek. Régebben szomszédok voltunk Madridban, szinte minden reggel találkoztunk, tiszteltem őt már akkor is, és ez azóta sem változott” – mondta a L’Équipe-nek Griezmann.igaz, valóban mondtam neki, hogy utálom. Nagyon fájt, hogy legyőztek minket az Eb-döntőben, ezért súgtam ezt oda, de tudta ő is, hogy csak viccelek. Régebben szomszédok voltunk Madridban, szinte minden reggel találkoztunk, tiszteltem őt már akkor is, és ez azóta sem változott” – mondta a L’Équipe-nek Griezmann.

„Ha csak egy kissrác lennék, aki imádja a futballt, rajonganék Cristiano Ronaldóért. Ugyanúgy, ahogy Lionel Messiért, Neymarért vagy épp Paul Pogbáért…” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik