Vb 2018: Tipikus belga kérdés, de ezt nem szabad feltételezni – Leekens

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.19. 10:37
null
Georges Leekens szerint Roberto Martínez nagyszerű munkát végez a belga válogatottnál (Fotó: Tumbász Hédi)
Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a Belga Labdarúgó-szövetség jó döntést hozott azzal, hogy 2020-ig meghosszabbította Roberto Martínez szerződését.

 

„Martínez hosszabbítása jó hír, ami a válogatottnak is adhat egy plusz lökést. Ha a szerződésed vége felé jársz, extra nyomás van rajtad, hogy jól kell teljesítened, neki immár nem kell aggódnia emiatt. A bizalom jele és a munkájának értékelése a hosszabbítás. Nagyon kedves embernek tartom, mindenre van magyarázata, jó a kisugárzása is” – mondta Georges Leekens a hln.be-nek.

„Ha elégedett vagy az illető munkájával, nem kell megvárni a világbajnoki eredményeket. Ez inkább a munkáról szól, illetve az együttműködésről. Martínez már korábban bizonyította, hogy mire képes, a játékosok is hisznek benne. Hogy mi történik, ha rosszra fordulnak a dolgok? Ez tipikus belga kérdés, de ezt nem szabad feltételezni, különben nem hosszabbítanád meg a szerződést.”

„Az új megállapodás a futballisták szempontjából is pozitív, az állandóság fontos tényező, és így Martíneznek sem kell aggódnia az állása miatt. Mindemellett így tökéletesen koncentrálhat a világbajnokságra, melyet extra motivációval várhat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik