Vb 2018: Tévez még nem tett le a részvételről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.09. 18:57
null
Carlos Tévez (jobbra) 2015 óta nem lépett pályára az argentin válogatottban (Fotó: AFP)
A Boca Juniors labdarúgócsapatába visszaigazoló Carlos Tévez nagyon örülne neki, ha részt vehetne a 2018-as oroszországi világbajnokságon.

 

 

SZAVAZÁS

Ön szerint helye lenne Carlos Téveznek az argentin válogatottban a 2018-as vb-n?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Carlos Tévez néhány nappal ezelőtt szerződést bontott a Sanghaj Senhuával, így visszatérhetett első profi klubjához, a Boca Juniorshoz. Ezzel jobban szem előtt lesz, és reményei szerint talán az argentin válogatottba is újra meghívót kaphat.

„Még van néhány éven a futballban, és az én koromban egy világbajnoki részvétel nagy örömöt jelentene, gyakorlatilag megszentelné a pályafutásomat” – mondta Tévez, aki február 5-én tölti be 34. életévét.

A csatárra a 2014-es világbajnokságon meglepetésre nem számított az akkori szövetségi kapitány Alejandro Sabella – akivel döntőbe jutottak az argentinok –, az azt megelőző két vb-n három gólt szerzett.

Tévez 2015 októberében lépett pályára legutóbb a nemzeti csapatban, amelyben 76 mérkőzésen 13-szor volt eredményes.

„Szeretném élvezni ezt a két évet, amelyre aláírtam a Bocához. Jól érzem magam. Sokkal könnyebb, ha boldog vagyok, márpedig most boldog vagyok” – adott helyzetjelentést a lelki állapotáról az Apacsnak becézett közönségkedvenc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik