Vb 2018: Szeretnénk csoportelsők lenni – Deschamps

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.21. 20:56
A franciák 1–0-ra legyőzték Perut az oroszországi labdarúgó-világbajnokság C-csoportjának második fordulójában. Így látták a szövetségi kapitányok a találkozót!

„A második félidőben szenvedtünk, nem tudtuk kihozni és megtartani a labdát, de ez igaz Perura is – így Didier Deschamps francia kapitány. – Továbbjutottunk a csoportból, ez volt a célunk. Nagyon elégedettek vagyunk. Az utolsó csoportmeccsen is nyerni akarunk, szeretnénk a kvartett első helyén végezni. Meg kell becsülni, hogy sikerült győznünk az első két meccsünkön, ezt nem sokan mondhatják el magukról.”

„Jobbra számítottunk, persze a játékosok mindent beleadtak
– így Ricardo Gareca, a peruiak szakvezetője. – Nincs mit számonkérni a csapaton, csak az eredmények miatt bánkódhatunk. Mindent megtettünk, ám képtelenek voltunk fogást találni az ellenfelünkön. Remélem, tanulunk ebből a vébéből, és sikerül továbbfejlődnünk. Nem szabad elfelednünk, hogy Peru válogatottjában óriási potenciál lakozik. Természetesen gratulálok a franciáknak. A szurkolóink fantasztikusak voltak, sajnálom, hogy nem tudtuk meghálálni a támogatásukat. Az utolsó találkozón mindent megteszünk, hogy győzzünk.” „A második félidőben szenvedtünk, nem tudtuk kihozni és megtartani a labdát, de ez igaz Perura is – így Didier Deschamps francia kapitány. – Továbbjutottunk a csoportból, ez volt a célunk. Nagyon elégedettek vagyunk. Az utolsó csoportmeccsen is nyerni akarunk, szeretnénk a kvartett első helyén végezni. Meg kell becsülni, hogy sikerült győznünk az első két meccsünkön, ezt nem sokan mondhatják el magukról.”

„Jobbra számítottunk, persze a játékosok mindent beleadtak
– így Ricardo Gareca, a peruiak szakvezetője. – Nincs mit számonkérni a csapaton, csak az eredmények miatt bánkódhatunk. Mindent megtettünk, ám képtelenek voltunk fogást találni az ellenfelünkön. Remélem, tanulunk ebből a vébéből, és sikerül továbbfejlődnünk. Nem szabad elfelednünk, hogy Peru válogatottjában óriási potenciál lakozik. Természetesen gratulálok a franciáknak. A szurkolóink fantasztikusak voltak, sajnálom, hogy nem tudtuk meghálálni a támogatásukat. Az utolsó találkozón mindent megteszünk, hogy győzzünk.”

FIFA VILÁGBAJNOKSÁG 2018, OROSZORSZÁG
C-CSOPORT, 2. FORDULÓ
FRANCIAORSZÁG–PERU 1–0 (1–0)
Jekatyerinburg, Központi Stadion, Vezette: Abdulla Mohamed (arab emírségekbeli)
Franciaország: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, L. Hernández – Kanté, Pogba (Nzonzi, 89.) – Mbappé (O. Dembélé, 75.), Griezmann (Fekir, 80.), Matuidi – Giroud. Szövetségi kapitány: Didier Deschamps
Peru: Gallese – Advíncula, A. Rodríguez (Santamaría, a szünetben), C. Ramos, Trauco – Aquino, Yotún (Farfán, a szünetben) – A. Carrillo, Cueva (Ruidíaz, 82.), E. Flores (81.) – Guerrero. Szövetségi kapitány: Ricardo Gareca
Gólszerző: Mbappé (34.)
Sárga lap: Matuidi (16.), Pogba (86.), ill. Guerrero (23.), Aquino (81.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik