Vb 2018: Sané reagált a német keretből való kimaradására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.05. 14:27
Mint arról beszámoltunk, Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn kihirdette a 23 fős végleges világbajnoki keretét, amelyből a remek szezont maga mögött tudó Leroy Sané kimaradt. A Manchester City játékosa a Twitteren reagált a történtekre.

„Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a bátorító üzeneteket. Nyilvánvalóan csalódott vagyok, hogy nem vehetek részt a világbajnokságon, de a döntést el kell fogadnom, s mindent meg fogok tenni, hogy erősebben térjek vissza. Sok sikert kívánok a német válogatottnak Oroszországban. Hozzátok haza a trófeát!” – üzent Leroy Sané a Twitteren. „Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a bátorító üzeneteket. Nyilvánvalóan csalódott vagyok, hogy nem vehetek részt a világbajnokságon, de a döntést el kell fogadnom, s mindent meg fogok tenni, hogy erősebben térjek vissza. Sok sikert kívánok a német válogatottnak Oroszországban. Hozzátok haza a trófeát!” – üzent Leroy Sané a Twitteren.

A poszt alatt a német válogatott hivatalos Twitter-oldala megköszönte Sané jókívánságait.

Leroy Sané on Twitter

#LS19 #inSané @DFB_Team_EN



A 22 éves futballista tíz góllal és 15 gólpasszal segítette a bajnoki címhez a Manchester Cityt a Premier League-ben, továbbá az év fiatal játékosának járó díjat is bezsebelte Angliában.

NÉMETORSZÁG 23 FŐS KERETE
KAPUSOK:
ManuelNeuer(Bayern München), KevinTrapp(PSG – Franciaország), Marc-Andréter Stegen(Barcelona – Spanyolország)
VÉDŐK:JéromeBoateng(Bayern München), MatthiasGinter(Borussia Mönchengladbach), JonasHector(1. FC Köln), MatsHummels(Bayern München), JoshuaKimmich(Bayern München), MarvinPlattenhardt(Hertha BSC), AntonioRüdiger(Chelsea – Anglia), NiklasSüle(Bayern München)
KÖZÉPPÁLYÁSOK:JulianBrandt(Bayer Leverkusen), JulianDraxler(PSG – Franciaország), LeonGoretzka(Schalke 04), IlkayGündogan(Manchester City – Anglia), SamiKhedira(Juventus – Olaszország), ToniKroos(Real Madrid – Spanyolország), MesutÖzil(Arsenal – Anglia), MarcoReus(Borussia Dortmund), SebastianRudy(Bayern München)
TÁMADÓK:MarioGomez(VfB Stuttgart), ThomasMüller(Bayern München), TimoWerner(RB Leipzig)
Szövetségi kapitány:Joachim Löw

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik