Vb 2018: Ők az esélyesek, de ez így nem fair… – Mourinho

Vágólapra másolva!
2018.07.13. 10:56
José Mourinho, a Manchester United portugál menedzsere szerint Franciaország a világbajnokság döntőjének favoritja, de nem feltétlenül azért, mert a franciák jobbak a horvátoknál.

Mint ismert, a horvát válogatott útja a döntőig jóval nehezebbre és hosszabbra sikeredett, mint a franciáké, hiszen Luka Modricék Dánia és Oroszország ellen is csak tizenegyesekkel tudtak továbbmenni, míg az elődöntőben Angliát a hosszabbításban rúgott góllal ejtették ki.

Ehhez képest a franciák minden meccsüket lezárták 90 perc alatt, ráadásul mivel Paul Pogbáéké volt az első elődöntő, ők plusz egy napot pihenhetnek a finálé előtt.

Mourinho szerint nem feltétlenül az fogja eldönteni a vb fináléját, melyik a jobb csapat (Fotó: AFP)
Mourinho szerint nem feltétlenül az fogja eldönteni a vb fináléját, melyik a jobb csapat (Fotó: AFP)

José Mourinho szerint ez pedig nem túl korrekt.

„Szerintem a franciák ültek a hotelszobájukban, kifosztották a minibárt, és ünnepeltek, hogy a horvátok már megint hosszabbítást játszanak” – mondta az rt.com-nak Mourinho.

„Nem gondolom, hogy az fair lenne, hogy ők ráadásul egy nappal többet pihenhettek, sokkal korrektebb lett volna, ha a két elődöntőt egy nap játsszák le. Döbbenetes, mennyit voltak a pályán a horvátok ezen a világbajnokságon. Épp ezért Franciaország a döntő esélyese…” – tette hozzá a portugál mester.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik