Vb 2018: Neymar biztos benne, hogy játszhat Oroszországban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.13. 15:21
null
Neymar felépülése jól halad (Fotó: AFP)
Az egyik brazil televíziós műsorban Neymar megerősítette, hogy egy hónap múlva már teljesen rendben lesz, és részt vehet a nyári, oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 

A Paris Saint-Germain brazil klasszisa még a február 25-i, Marseille elleni bajnokin szenvedett lábközépcsonttörést, és március 2-án műtötték meg az egyik Belo Horizonte-i kórházban, de úgy vélekedett, egy hónap múlva már ismét számolhatnak vele.

„A felépülésem jól halad, a törés meggyógyult, minden rendben van” – nyilatkozta Neymar a népszerű hazai show, az Altas Horas felvételén.

A támadó az utóbbi hetekben egy Rio de Janeiróhoz közeli, 6 millió fontért (körülbelül 2.1 milliárd forintért) vásárolt luxusvillában lábadozott, amelyhez saját helikopter-leszállóhely, edzőterem és móló is tartozik.

Orvosa a műtét előtt elmondta, hogy Neymarnak három hónapot kell kihagynia, de úgy tűnik, előbb is visszatérhet. Brazília június 17-én Svájc ellen kezdi meg vb-szereplését, a válogatott erőnléti edzője, Fabio Mahseredian biztos benne, hogy a futballista rendben lesz a rajtra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik