Vb 2018: „Modric spanyolként vagy németként már aranylabdás lehetne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 14:12
Horvátország eddig fantasztikusan teljesít a labdarúgó-világbajnokságon, hiszen Nigériát és Argentínát is legyőzve már két mérkőzés után továbbjutott a nyolcaddöntőbe. A sikerek egyik letéteményese a Real Madrid középpályása, Luka Modric, akit Dejan Lovren méltatott.

„Hatalmas öröm számomra, hogy együtt játszhatok Luka Modriccsal – kezdte a Liverpool védője. – Egyike a világ jelenlegi legjobb játékosainak. Ha Modric spanyol vagy német lenne, akkor valószínűleg nagyobb figyelmet kapna. Sőt, akkor aranylabdás is lehetne. De mivel kis ország vagyunk, nem ismerik el eléggé. Mi viszont, akik imádjuk a futballt, tudjuk, hogy Modric hihetetlen játékos, a világ egyik legjobbja.″„Hatalmas öröm számomra, hogy együtt játszhatok Luka Modriccsal – kezdte a Liverpool védője. – Egyike a világ jelenlegi legjobb játékosainak. Ha Modric spanyol vagy német lenne, akkor valószínűleg nagyobb figyelmet kapna. Sőt, akkor aranylabdás is lehetne. De mivel kis ország vagyunk, nem ismerik el eléggé. Mi viszont, akik imádjuk a futballt, tudjuk, hogy Modric hihetetlen játékos, a világ egyik legjobbja.″

Modric eddig két gólt szerzett a világbajnokságon. Horvátországnak az utolsó csoportkörben egy pontot kell ahhoz szereznie Nigéria ellen, hogy biztosan csoportelsőként jusson a nyolcaddöntőbe.

FIFA VILÁGBAJNOKSÁG 2018, OROSZORSZÁG
D-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Június 26., kedd
20.00: Izland–Horvátország
20.00: Nigéria–Argentína

A D-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Horvátország 2 2 5–0 +5 6
2. Nigéria 2 1 1 2–2 0 3
3. Izland 2 1 1 1–3 –2 1
4. Argentína 2 1 1 1–4 –3 1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik