Vb 2018: Messiék veresége után öngyilkos lett egy fiatalember

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 16:50
Öngyilkos lett egy 20 esztendős, Monotosh Halder nevű indiai fiatalember, miután Argentína a Franciaországtól elszenvedett vereséggel a nyolcaddöntőben búcsúzott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságtól.

Halder Lionel Messi és Argentína óriási rajongója volt a Mumbai Mirror beszámolója szerint. Az argentinok kiesése után sírva fakadt, bezárkózott a szobájába, és vasárnap reggel holtan találták – felakasztotta magát a tévéje előtt. Malda körzet rendőrsége vizsgálatot indított az ügyben.a Mumbai Mirror beszámolója szerint. Az argentinok kiesése után sírva fakadt, bezárkózott a szobájába, és vasárnap reggel holtan találták – felakasztotta magát a tévéje előtt. Malda körzet rendőrsége vizsgálatot indított az ügyben.

„Az elmúlt napokban a világbajnokság összes mérkőzését nézte. Hatalmas rajongója volt Messinek és az argentin csapatnak. Nézzék, mit tett vele a futballrajongás” – idézi a lap a fiatalember édesapját.

Ez már a második olyan öngyilkosság a világbajnokság alatt Indiában, amely a tornához köthető. Az Argentína–Horvátország csoportmérkőzés után egy 30 éves férfi veszejtette magát a folyóba Kottayam városa közelében, Kerala államban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik