Vb 2018: Maradona fizet, ha előkerítik a halálhírét terjesztőket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.01. 17:28
null
Maradona nem tűri, hogy a halálhírét terjesszék (Fotó: AFP)
Diego Maradona 300 ezer pezós, azaz hárommillió forintos „vérdíjat” tűzött ki azokra, akik a halálhíréről szóló hanganyagot tettek fel az internetre.

Az 57 éves legenda az Argentína–Nigéria csoportmeccsen a lelátón vált főszereplővé furcsa viselkedésével. Előbb fennakadt szemekkel ünnepelte az argentin gólt, majd nigériai szurkolókkal táncolt, a szünetben elaludt, Marcos Rojo győztes gólja után káromkodva mutogatott a nigériaiaknak, s a meccs végén csak segítséggel tudta elhagyni a páholyt.

Egyes hírek szerint kórházba kellett szállítani, de ezt ő és a lánya is vehemensen cáfolta a közösségi oldalakon, és nyakfájással magyarázta meg furcsa viselkedését.

Csakhogy ezzel nem volt vége, néhány hangfájl került fel az internetre, amelyen spanyolul azt mondják, Maradona meghalt.

„Nyilvánosságra hoztuk döntésünket, 300 ezer pezót ajánlunk azoknak, akik érdemi információval szolgálnak arról, kik készítették ezeket a hangfelvételeket” – mondta Maradona ügyvédje a goal.com internetes oldalnak.

„Sokan azt hiszik, ilyen esetekben semmit sem tehetünk, de szakértőkkel beszéltem, akik azt mondták, ki lehet deríteni, ki készítette. Ezért kell nekünk valaki, aki információval szolgál – mondta a jogász.

Maradona egy venezuelai tévéműsorban azt mondta, nem halt meg, sőt, elevenebb mint valaha.

„Beszéltek hordágyról és mentőautóról az interneten, és ez pletykák, sőt, súlyos hazugságok özönét indította el – mondta Maradona. Szeretném, ha tudná a világ, életben vagyok, és elevenebb mint valaha."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik