Vb 2018: Maradona belátta, amit mondott, elfogadhatatlan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 17:26
null
Maradona (jobbra) az egyik oroszországi vb-meccsen (Fotó: AFP)
Diego Maradona, a korábbi világklasszis labdarúgó bocsánatot kért az Anglia–Kolumbia vb-nyolcaddöntő utáni kirohanásáért.

 

A szélsőséges megnyilvánulásokra hajlamos Maradona monumentális rablást emlegetett Kolumbia kiesése után, a bírózás azonban nem jött be a FIFA-nak, rendre is utasították.

Az argentin ikon is belátta, hogy egy kicsit túllőtt a célon, és egy Instagram-bejegyzésben bocsánatot kért a nemzetközi szövetségtől, valamint annak elnökétől, Gianni Infantinótól.

Maradona a kép mellé azt írta, kicsit elragadta a hév Kolumbia kiesése után, ezért elfogadhatatlan dolgokat mondott. Ráadásul a posztja szerint, bár alkalmanként hangot ad eltérő véleményének, nagyon is tiszteli a játékvezetőket és az általuk elvégzett – sosem egyszerű – munkát…

 



Az argentinok közül alighanem Maradona nyújtotta a legmaradandóbbat ezen a világbajnokságon: hazája első mérkőzése után bocsánatkérésre kényszerült, amiért a tiltás ellenére szivarozott a páholyában, majd néhány nap múlva következett az Argentína–Nigéria csoportmérkőzés…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik