Vb 2018: Ibrahimovic fogadást ajánlott, Beckham belement

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.07. 09:53
A Svédország–Anglia világbajnoki negyeddöntő előtt Zlatan Ibrahimovic fogadásra invitálta David Beckhamet, aki természetesen bele is ment a játékba.

„Ha Anglia nyer, meghívlak egy vacsorára – ahol csak akarod, bármerre a világban. Viszont ha a svédek jutnak tovább, akkor amit csak akarok, megveszed nekem az IKEA-ból” – üzent a svéd csatár az angol középpályásnak az Instagramon.„Ha Anglia nyer, meghívlak egy vacsorára – ahol csak akarod, bármerre a világban. Viszont ha a svédek jutnak tovább, akkor amit csak akarok, megveszed nekem az IKEA-ból” – üzent a svéd csatár az angol középpályásnak az Instagramon.

Yo @davidbeckham if @england wins I buy you dinner where ever you want in the world, but if @swemnt wins you buy me what ever I want from @ikeasverige ok?

60.2k Likes, 1,137 Comments - Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Instagram: "Yo @davidbeckham if @england wins I buy you dinner where ever you want in the world, but if @swemnt..."



Természetesen Beckham válasza sem késett sokat, és bele is ment a fogadásba.

„Ha a svédek nyernek, akkor személyesen viszlek el az IKEA-ba, és bármit megveszek neked az új házadba. Viszont ha az angolok nyernek, akkor azt szeretném, hogy angol mezben szurkolj végig egy válogatott meccset a Wembleyben, a szünetben pedig dobj be egy fish & chipset” – válaszolt a svéd felhívására Beckham.

LA Galaxy on Twitter

The terms of the deal have been set #SWEENG



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik