Vb 2018: Hummels felépült, játszhat Dél-Korea ellen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 16:05
Mats Hummels visszatérhet, Sebastian Rudy játéka viszont kérdéses a címvédő német labdarúgó-válogatott szerdai, Dél-Korea elleni világbajnoki mérkőzésén.

A német válogatott segédedzője, Marcus Sorg hétfőn azt mondta, a Bayern München középső védőjének nyaksérülése rendbe jött, így számíthat rá Joachim Löw szövetségi kapitány. Mivel Jérome Boatenget kiállította a játékvezető a svédek elleni 2–1-re megnyert szombati összecsapáson, Hummels minden bizonnyal a kezdő tizenegyben kap majd lehetőséget Antonio Rüdiger párjaként.a svédek elleni 2–1-re megnyert szombati összecsapáson, Hummels minden bizonnyal a kezdő tizenegyben kap majd lehetőséget Antonio Rüdiger párjaként.

Sebastian Rudyt – nem szándékosan – Ola Toivonen rúgta arcon a svéd–német mérkőzés első félidejében, s az erősen vérző németet le kellett cserélni. A találkozó utáni vizsgálatok során kiderült, eltört a játékos orra.

„Rudy kisebb beavatkozáson esett át. Hétfőn még vár rá néhány vizsgálat, de fel kell készülnünk arra az eshetőségre, hogy nem tud pályára lépni szerdán” – fogalmazott Sorg.

A Bayern középpályása az első összecsapáson alulteljesítő Sami Khedira helyére került be a kezdőcsapatba, s amennyiben nem veszélyezteti az egészségét, maszkkal az arcán játszani tud.

A címvédő német válogatottnak győznie kell utolsó csoportmeccsén ahhoz, hogy biztosan továbbjusson a nyolcaddöntőbe.

FIFA VILÁGBAJNOKSÁG 2018, OROSZORSZÁG
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
F-CSOPORT
Június 27., szerda
16.00:
Dél-Korea–Németország
16.00: Mexikó–Svédország

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Mexikó 2 2 3–1 +2 6
2. Németország 2 1 1 2–2 0 3
3. Svédország 2 1 1 2–2 0 3
4. Dél-Korea 2 2 1–3 –2 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik